Sanllaç - God Save Georgie Dann

by Sanllaç

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
02:45
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.

about

Edicion agotada
Edicion 30 cassettes 46 minutos

RXI.cat:
El maig passat Sanllaç treia God save Georgie Dann (Polze de la mort, gravacions encriptades) 30 còpies d’un casset amb mitja hora d’ukelele onanista amb actitud punk/ximplista. Aquest “punkautor” de la Marina Alta, canta i fa sonar l’ukelele frenèticament en una bona tirallonga de cançons tendenciosament casolanes entre les que s’hi pot comptar una versió d’Eskorbuto i una del Camí ral d’HHH.

Els temes d’aquest noi tracten sobre temes com la merda (en general), la desgràcia de ser valencià, les opcions sexuals del clergat, les trifulgues dels seguidors d’Obrint pas, o la lluita per la supervivència de l’espècie “quissoflauta”. Tot passat pel seu particular sedas d’ukelele emotivo-estroboscòpic sota la consigna d’”ukelele o mort”. Autocrítica irònica, sàdica i masoquista, des del cantó més recargolat de l’humor valencià.

Les seves “merdes gegants”son altament internacionalistes, doncs les canta en anglès, portuguès, japonès, èuscar i fins i tot castellà, passant la mà per la cara de la futura línia trilingüe popular. I és que ja ho diu que De major vull ser del PP, se la sap llarga. No totes les seves cançons son a God save Georgie Dann, te algunes referències més com el Cagalló EP, on amb l’estel·lar incorporació d’un casiotone recalca que “sí, així és: toque l’ukelele però no m’agraden els Manel”.
De les trenta còpies físiques que Sanllaç ha manufacturat i ven al preu de “la voluntat” li han quedat només vuit en tant sols dues setmanes, i ha rebut 1000 escoltes en la primera setmana, tot un èxit donada la naturalesa de l’assumpte que ens ocupa. Sanllaç “diu veritats com punys” en el desdramatitzant so de la petita guitarra, amb la voluntat de seguir els passos del referent de la cançó d’estiu, Georgie Dann.

Vent d Cabylia:
No sé qui és, no sé què vol, no sé per què ho fa, però és molt gran: Sanllaç. La revelació del 2011 per a qui vos parla, tot i que molts el consideraran pur fem per la seua manca de pretensions i l'extrema senzillesa de les seues cançons. Però precisament això mateix, els temes de les cançons i l'estranya mescla de punk i ukelele (punkelelero es fa dir) el fan molt interessant. Fa a penes un mes i mig que va pujar al Bandcamp una primera Proba de so, amb cinc cançons, i ara, no fa ni dos setmanes, que ha publicat God save Georgie Dann, un disc del qual únicament s'han editat 30 còpies, en cassette, com el que es pot veure a la fotografia de dalt. El segell discogràfic responsable ha estat Polze de la mort, nascut del col·lectiu Baix Terra, de Benissa, d'on sembla que és el mateix Sanllaç

credits

released May 28, 2011

tags

license

all rights reserved

about

Polze De La Mort Benissa, Spain

DIY Label from Valencian Country (Spanish Estate)

contact / help

Contact Polze De La Mort

Streaming and
Download help